Radio online en monetisatie


Radio online en monetisatie - RadioOnlineLuisteren.nl

Radio Online is een innovatieve, gratis online radiospeler voor iPod Touch. Je kunt altijd naar muziek of nieuws luisteren, overal, alleen door je iPod en een koptelefoon van goede kwaliteit aan te sluiten. Wat is nog beter, is dat u uw radiostation via de interface-bediening op de radio online interface kunt bedienen. U vindt vele radiostationpagina's waarmee u naar verschillende radio online radiostations kunt luisteren op basis van locatie of onderwerp.

Radio Online is gratis om te gebruiken. Het werkt geweldig op iPod touch. Met Radio Online kunt u op elk moment, dag of nacht live uitzenden, rechtstreeks vanaf uw iPhone! Een simpele klik van het microfoonpictogram op uw iPod, en u kunt uw uitzending uitzenden naar meer dan 3000 stations over de hele wereld. Het beste deel van de radio online is dat het werkt met veel internationale radiozenders, waaronder: Coolsville Radio, Kyw Radio, WKRT AM, 101.5 FM, Big Talk Radio, XM Radio, Sirius Satellite Radio, City Radio, Kiwi Radio, Jazz Radio, Wereld

Als u op zoek bent naar internetradiostations die van uw iPhone kunnen worden gestreamd, heeft de radio online een geweldige selectie. Het is niet nodig om extra apparatuur aan te schaffen, omdat de technologie eenvoudigweg is gebaseerd op uw breedbandverbindingssnelheid. Dus als u op een inbelverbinding staat of een langzame inbelverbinding hebt die een paar minuten kan duren om online te worden, is Radio Online een geweldige manier om live radiostations te streamen!

Om ervoor te zorgen dat uw iPhone een sterk signaal ontvangt, zodat het goed zal werken met online radio, het wordt aanbevolen om een snelle internetverbinding te gebruiken. Zorg er ook voor dat u de nieuwste versie van Radio online downloadt voor uw Apple iPod Touch. Hoewel de service gratis is, zijn er enkele mensen die proberen mensen voor deze technologie in rekening te brengen. Als u problemen heeft, kunt u hun klantenondersteuning bellen en helpen ze u graag. Anders kunt u meer informatie over internetradiostations op deze website. 

Nu, dat de technologie daar is en mensen kunnen Music Online Radio Online DJ streamen heeft een slimme beslissing genomen om deze service aan te bieden die is gemonetiseerd. Hun basisdienst stelt luisteraars toe om te selecteren welke nummers ze willen horen, en de website plaatst deze nummers vervolgens in een afspeellijst op basis van luisteraars. Als een nummer populair is, of vaak speelt, verschijnt het vaker in de afspeellijsten. Als een nummer niet erg populair of minder vaak wordt gespeeld, verschijnt het niet zo vaak.

Elke keer dat u een nummer kiest om te spelen, wordt u een kleine commissie in rekening gebracht op de radio online DJ voor het plaatsen van dat nummer in het spel. Dit kan het nog meer waard maken als je een groot aantal stationspeellijsten hebt of op zoek bent naar een specifiek type nummer dat op bepaalde radioshows kan spelen. Radio Onlines Marketingplan is slim en hopelijk zullen andere stations opzeggen.