Bologna Tröja


Stoke City Tröja, Bologna Tröja
Stoke City Tröja, Bologna Tröja

Stoke City Tröja, Bologna Tröja

 

billiga fotbollströjor barn

visat sig att flera toppspelare


Det har visat sig att flera toppspelare kan ha

det har visat sig att flera trycka fotbollströjor slutet av förra månaden

Premier League-stjärnor som kommer tillbaka till Storbritannien från sin semester kan få en lång väntan för att börja försäsongsträning på grund av strikta statliga åtgärder, enligt Tor-rapporter.

Det har visat sig att flera toppspelare kan ha försökt att böja reglerna genom att besöka länder som inte finns på Storbritanniens röda lista, efter att ha flygit iväg till destinationer som har upplevt höga nivåer av coronavirus.

Men The Sun rapporterar att alla 20 klubbar nu har fått en varning från ligan om att spelare som har rest till de 155 länder som drabbats mest av nya fall måste isolera sig i 14 dagar.

Stoke City Tröja Det kommer inte att göras några undantag, och även spelare som har testat negativt för sjukdomen kommer också att hindras från att rusta upp för den nya säsongen om de skulle besöka platser på den "röda" listan.

Åtgärderna har införts för att förhindra spelare från att effektivt slå det system som införts för att förhindra ytterligare spridning av viruset.

Bologna Tröja Rapporter antydde att stjärnor, som kan ha njutit av sina reducerade semesterresor i somras i krisdrabbade länder, återvände till Storbritannien efter att ha passerat genom Grekland eller Tyskland först för att slippa isolera sig.

Majoriteten av topplag i England kommer att återvända till träningen den här veckan, men ett antal av deras spelare har varit indragna i en kapplöpning mot tiden för att flyga hem med ytterligare resebegränsningar över hela världen.

Frank Lampard undvek att genomgå två veckors karantän och missa början av försäsongen genom att rusa hem från sin semester i Frankrike.

Chelsea-chefen sågs när han njöt av solen i kuststaden Antibes när nyheten kom att Frankrike skulle tas bort från Storbritanniens "säkra" lista.

Ministrarna försökte reagera efter att det franska hälsoministeriet rapporterade 2 699 nya coronavirusinfektioner på bara 24 timmar.

Toppflygtrion Dele Alli, Jack Grealish och James Maddison valde alla att åka till Ibiza under lågsäsong. Det förväntas för närvarande inte att de kommer att behöva sätta sig i karantän när de återvänder.

Manchester Uniteds mittfältare Nemanja Matic är en annan spelare som har hållit fansen uppdaterade med sina resor på sociala medier efter att ha åkt utomlands för en kort paus i slutet av förra månaden.

fotbollströjor sverige

trikot england